Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο

logo clickclothes

 

Τα φυσικά μας καταστήματα ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα πριν από 25 χρόνια περίπου. Τα καταστήματα παιδικών παπουτσιών NEW KID και K.D.S βρίσκονται στην Πτολεμαΐδα και έχουν πρωταρχικό στόχο την ποιότητα στο παιδικό παπούτσι. Διαθέτουν πάντοτε τις καλύτερες εταιρίες βοηθώντας τα παιδιά στα βήματα τους, ακόμη και σε παιδιά που χρειάστηκαν βοήθεια στο να πλάσουν τα πρώτα τους βήματα. Για το λόγο αυτό και υπάρχει ανέκαθεν συνεργασία με φυσικοθεραπευτές και παιδίατρους, έτσι ώστε οι ίδιοι να συμβουλεύσουν το προσωπικό του καταστήματος σωστά, και στη συνέχεια τους γονείς για το πως θα πρέπει το παπούτσι να εφαρμόζει σωστά στο παιδικό ποδαράκι.

Η εταιρεία ORIGINAL MARINES ιδρύθηκε το 1983 στην Ιταλία. Έχει 600 καταστήματα στην Ιταλία και 200  στον υπόλοιπο κόσμο όπως Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βαλκάνια και Ρωσία. Στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη της από το 2014 με τρία υποκαταστήματα. Στην Αθήνα στο εμπορικό κέντρο, το Avenue Mall στο Μαρούσι, στην κεντρική πιάτσα της αρχοντικής Κέρκυρας και στην Πτολεμαΐδα. Είναι η πρώτη εταιρεία παιδικού ρουχισμού 0-14 χρονών στην Ιταλία και η ανάπτυξη παγκοσμίως γίνεται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη το Αμερικάνικο βαμβάκι, το organic cotton που είναι γνωστό στην Ελλάδα. Ποιότητα που έχει ως αποτέλεσμα να είναι τα ρούχα μαλακά, με ανεξίτηλα χρώματα, όσο και εάν πλυθούν.

Πριν από πέντε χρόνια δημιουργήθηκε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Click Clothes με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα. Το  Click Clothes επιθυμεί να βελτιώνεται συνεχώς και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξει την αξία των προϊόντων της είναι να ακούει με μεγάλη προσοχή τους πελάτες της και πάντα να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.