Παρουσίαση καταστήματος NEW KID

newkid3

Το κατάστημα NEW KID ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα πριν από 20 χρόνια . Σκοπός του ήταν να βρει την καλύτερη ποιότητα στο παιδικό παπούτσι , σκοπό που διατηρεί μέχρι και σήμερα ! Διαθέτει πάντοτε τις καλύτερες εταιρίες βοηθώντας τα παιδιά στα βήματα τους , ακόμη και σε παιδιά που χρειάστηκαν βοήθεια στο να πλάσουν τα πρώτα τους βήματα .

Κύριος στόχος να βοηθήσει τους γονείς να φοράνε στα παιδιά τους το καλύτερο παπούτσι .Για το λόγο αυτό και υπήρχε ανέκαθεν συνεργασία με φυσικοθεραπευτές και παιδίατρους της περιοχής μας , έτσι ώστε οι ίδιοι να συμβουλεύσουν το προσωπικό του καταστήματος σωστά , και στη συνέχεια τους γονείς για το πως θα πρέπει το παπούτσι να εφαρμοζεί σωστά στο παιδικό ποδαράκι . Ειδικότερα στις νεότερες γενιές , οι φυσικοθεραπευτές όπως και οι παιδίατροι δίνουν βάση στο σωστό παπούτσι γιατί είναι το κυριότερο για να χτίσουμε ένα σωστό πόδι .

Το προσωπικό του καταστήματος βρίσκεται εδώ από τα πρώτα του βήματα , γεγονός που το καθιστά άρτια καταρτισμένο στο παιδικό παπούτσι. Τέλος , το NEW KID είναι ένα κατάστημα ειδικά διαμορφωμένο , έτσι ώστε το παιδί να νιώθει πως βρίσκεται σε παιδότοπο .Κατά τη διάρκεια των αγορών με τους γονείς μπορεί παράλληλα να διασκεδάσει στις διάφορες δραστηριότητες και φεύγοντας να πάρει και δωράκι έκπληξη !

Γι αυτούς και για άλλους τόσους λόγους κρατήσαμε την παράδοση στο παιδικό παπούτσι , και βλέπουμε τα παιδιά που ντύναμε στο παρελθόν , να ντύνουν τώρα τα δικά τους παιδιά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.