ΝΤΥΣΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

2 1

Πρόκειται για το έργο της Benetton Group που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και τη διαβεβαίωση των καταναλωτών σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των ενδυμάτων μας, ειδικά εκείνων που θα φορέσουν τα παιδιά.

Σήμερα μπορείς να βρεις την ετικέτα Ντύσου με Ασφάλεια στα παιδικά προϊόντα των collection United Colors of Benetton, Undercolors of Benetton και Sisley Young.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΥΣΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα προϊόντα της Benetton Group σέβονται τις πιο αυστηρές διεθνείς παραμέτρους ασφαλείας που αφορούν:

  • την παρουσία χημικών ουσιών που είναι δυνητικά επιβλαβείς για την υγεία,
  • την παρουσία στοιχείων που προκαλούν κίνδυνο ασφυξίας ή παγίδευσης για τα παιδιά.

ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Τα προϊόντα της Benetton Group υπόκεινται σε συγκεκριμένες χημικές δοκιμές και ελέγχους βάσει των υλικών από τα οποία κατασκευάζονται και των χαρακτηριστικών τους.

Οι αναλύσεις, που πραγματοποιούνται σε υλικά σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, ανατίθενται σε ανεξάρτητα εργαστήρια, τα οποία έχουν επιλεγεί μεταξύ των πιο διάσημων στον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τα ενδύματα της Benetton Group παρακολουθούνται για να επαληθεύσουν την προμήθεια υλικών και τις διαδικασίες στις οποίες έχουν υποβληθεί.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η εξάλειψη των επιβλαβών χημικών ουσιών από τις παραγωγικές διαδικασίες δεν προστατεύει μόνο την ευημερία των καταναλωτών, αλλά εμποδίζει επίσης την απελευθέρωση αυτών των ίδιων ουσιών στο περιβάλλον.

ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Το Ντύσου με ασφάλεια εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, χάρη σε έναν ανοιχτό και διαφανή διάλογο με τους καταναλωτές και την επιθυμία όχι μόνο να συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα αλλά, όπου είναι δυνατόν, να επιτύχουν ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Από τη μεταποίηση στην πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν, τα προϊόντα της Benetton Group πληρούν τις πιο αυστηρές παραμέτρους ασφαλείας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας.

Η εταιρεία αποφάσισε επίσης σε εθελοντική βάση να απαγορεύσει τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών ακόμα και από παραγωγικές διαδικασίες.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Από τη φάση σχεδιασμού ενδυμάτων, η Benetton Group πραγματοποιεί μια σειρά δοκιμών για να βεβαιωθεί ότι τα εξαρτήματα όπως τα κουμπιά, οι παγιέτες, οι κουμπότρυπες και τα κορδόνια δεν παρουσιάζουν κίνδυνο πνιγμού ή εγκλωβισμού για τα παιδιά.

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ BENETTON GROUP

Για περισσότερα από πενήντα χρόνια, η Benetton Group δεσμεύεται παγκοσμίως να αναπτυχθεί υπεύθυνα, δημιουργώντας μακροπρόθεσμες αξίες στον κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό τομέα.

Μέρος αυτής της δέσμευσης αφορά τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας, ειδικά εκείνων που έχουν αντίκτυπο στις μελλοντικές γενιές.

Ανακάλυψε τώρα την νέα συλλογή Undercolours of Benetton με ένα κλικ στο www.clickclothes.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.