Νέα «πολύχρωμη» καμπάνια της Benetton

H ιταλική εταιρία «σηκώνει ψηλά τις σημαίες». H Benetton είναι από τα brands που πάντα αγκάλιαζαν την διαφορετικότητα. Αγαπά το νεανικό πνεύμα και την πολυ – πολιτισμικότητα. Αποτελεί την κατεξοχήν εταιρία που συμβολίζει με τα ρούχα της τις αξίες της. Για την Benetton, κανείς δεν «μένει στην απ’έξω».

Για την Benetton οι νέοι σηκώνουν νέες σημαίες αισιοδοξίας, νεανικότητας, συνεργασίας

Οι πολύχρωμες σημαίες έρχονται σε αντίθεση με το παραδοσιακό λευκό φόντο και λειτουργούν σαν κουρτίνες, οι οποίες πλαισιώνουν τα μοντέλα. Αυτή τη φορά οι σημαίες δεν είναι τα εμβλήματα των εθνών – κρατών, αλλά σύμβολα αγάπης, νεανικότητας, συνεργασίας, θετικής ενέργειας. Όλα αυτά, με την χαρακτηριστική αισθητική που μας έχει συνηθίσει η Benetton χρόνια τώρα. 

H νέα καμπάνια, αν και έχει fun αισθητική όπου όλοι φαίνονται να περνούν καλά, βαδίζει με την τελευταία λέξη της μόδας. Τα έντονα χρώματα και τα γεωμετρικά prints που θυμίζουν σημαίες, προωθούν την συνεργασία μεταξύ των λαών ενώ ταυτόχρονα αποτελούν πολύ στιλάτες επιλογές για τους νέους που ξέρουν τι θέλουν.

Άγκυρες, καρτ-ποστάλ και ναυτικοί κόμποι. Λουλούδια, σύννεφα και σαφάρι. Το σκηνικό της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020 αποτελεί δημιουργία του καλλιτεχνικού διευθυντή της εταιρείας Jean-Charles de Castelbajac. Έμπνευση για εκείνον αποτέλεσαν τα ταξίδια του στη θάλασσα και όχι μόνο. Τέτοιες ακριβώς εικόνες είναι που μας θυμίζουν τα ρούχα της νέας καμπάνιας.

Φωτογράφος της καμπάνιας ο γνωστός Ιταλός Oliviero Toscani. Στόχος του να προσθέσει στο όλο σκηνικό το σύνηθες μείγμα αισιοδοξίας και τελειότητας. Η χαρά, τα χαμόγελα, η θετική ενέργεια αποτελούν σημεία κατατεθέν της Benetton από πάντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατάφερε αυτό που ήθελε, καθώς η καμπάνια «φωνάζει» την λέξη αισιοδοξία.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.