2020 03 26 learn cover 662x320 1

Τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί έκλεισαν, αθλητικές δραστηριότητες διακόπτονται, τα απογεύματα στο πάρκο απαγορεύονται. Ξαφνικά, ακόμη και τα παιδιά μας βρήκαν ότι αλλάζουν τις συνήθειες τους και ξοδεύουν ολόκληρες μέρες μακριά από τους φίλους, το σχολείο και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Αλλά η τεχνολογία έχει φτάσει στη διάθεσή τους, στην απόλαυση των γονέων και των εκπαιδευτικών, και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για βιντεοπαιχνίδια. Υπάρχουν πολλές online πρωτοβουλίες που επιτρέπουν στα παιδιά να συνεχίσουν να μορφώνονται ή να συνεχίσουν να εμβαθύνουν σε γνώσεις. Ανάμεσά τους, υπάρχει ένα πράγμα που μας αρέσει ιδιαίτερα στην Original Marines: την ευκαιρία να κάνουμε ένα εικονικό ταξίδι μερικά από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα μουσεία στον κόσμο. Μια μοναδική ευκαιρία να ξεφύγουμε από το σπίτι ακόμα και με τη φαντασία, ενώ παραμένει #OriginalAtHome. Η ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον πολιτισμό, ίσως και να βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το επόμενο οικογενειακό ταξίδι. Ακολουθούν οι 3 αγαπημένες μας εικονικές περιηγήσεις. Να έχετε μια καλή ανακάλυψη!

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥΡΙΝ
Η αρχαία Αίγυπτος είχε πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία στα παιδιά. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτές τις μέρες για να επισκεφτείτε το Αιγυπτιακό Μουσείο του Τορίνο online! Είναι το δεύτερη μεγαλύτερο στον κόσμο που είναι αφιερωμένο σε έναν από τους πολιτισμούς στους οποίους χρωστάμε περισσότερο για την εξέλιξή μας. Μεταξύ των Φαραώ, των μούμιων, των γιγαντιαίων αγαλμάτων και των τρομακτικών ευρημάτων, η μάθηση θα είναι σίγουρα αναζωογονητική!

Extra Tip: μετά την περιοδεία, γιατί να μην συνεχίσετε το Αιγυπτιακό ταξίδι στο Βρετανικό Μουσείο ή στο Μητροπολιτικό Μουσείο Artin της Νέας Υόρκης;

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Όλα – ή σχεδόν – τα θαύματα της φύσης φυλάσσονται στους τρεις ορόφους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία για μικρά παιδιά, αλλά και μεταξύ των πιο περίπλοκων για επίσκεψη ακριβώς λόγω του εξαιρετικού πλούτου του. Όλα θα είναι πιο εύκολα στο διαδίκτυο: απλά γυρίστε το ξανά και ξανά, ίσως με ένα σταθερό ραντεβού ανά εβδομάδα. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να δείτε: συλλογές δεινοσαύρων, θηλαστικών, πουλιών, φυτών, βράχων και απολιθωμάτων από όλο τον κόσμο.Η ιστορία του ηλιακού συστήματος, ένα τμήμα αποκλειστικά αφιερωμένο στον Δαρβίνο και ένα άλλο στην εξαιρετική δύναμη των ηφαιστείων. Υπάρχουν επίσης πολλά καλούδια, όπως μια μοναδική αναπαραγωγή ενός τυραννόσαυρου και ένα μοντέλο ζωής μεγέθους της γαλάζιας φάλαινας. Στον ιστότοπο εικονικής περιήγησης μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες εκθέσεις,μην χάσετε τη μία από τις πεταλούδες και τα περονόσπορα με τίτλο “Μια ζωή γραμμένη στα φτερά”.

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ NASA
«Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω αστροναύτης». Αλλά ενώ περιμένετε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο, γιατί να μην περιηγηθείτε στην έδρα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος; Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μάθουμε πώς κατασκευάζουμε μερικούς από τους μεγαλύτερους πυραύλους και πώς ετοιμάζουμε για κάθε νέα εκτόξευση. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλες τις περιοχές δοκιμών για να απολαύσετε, ή ακόμα και να φανταστείτε, τις συντριπτικές συνθήκες ζωής εκτός της τροχιάς της Γης. Έτοιμοι για απογείωση?

www.originalmarines.gr

www.clcikclothes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.