ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το καλοκαίρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται, η εξεύρεση τρόπων για να διατηρηθεί δροσερό είναι απολύτως απαραίτητο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα παιδιά επειδή δεν σταματούν ποτέ να κινούνται, ακόμα και στις πιο καυτές μέρες! Πώς μπορείτε να τους αφήσετε να διασκεδάσουν ενώ μένουν δροσεροί; Με παιχνίδια με νερό! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές δραστηριότητες διασκέδασης που μπορούν να απολαύσουν με τους φίλους έξω.

Στόπιο μπαλόνι νερού
Πάρτε μερικά μπαλόνια νερού, γεμίστε τα και συνδέστε το ένα με τα πόδια κάθε συμμετέχοντα. Τώρα αφήστε το stomping να αρχίσει! Ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει να ανοίξει τα μπαλόνια νερού των αντιπάλων τους, προστατεύοντας παράλληλα τα δικά τους. Το τελευταίο πρόσωπο με ένα ανέπαφο μπαλόνι νερού κερδίζει.

Μπάσκετ με μπαλόνια νερού
Γεμίστε μερικά μπαλόνια νερού και πάρτε ένα μεγάλο μπολ, το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί περίπου 1 μέτρο μακριά. Δώστε σε κάθε συμμετέχοντα τον ίδιο αριθμό μπαλονιών νερού.  Θα πρέπει στη συνέχεια να τα ρίξει στο μπολ χωρίς να τα σκάσει. Όποιος παίρνει τα πιο άθικτα μπαλόνια στο κύπελλο κερδίζει!

Ο καταρράκτης
Θα χρειαστείτε: ένα μικρό μπουκάλι νερό, μια καρέκλα και ένα πλαστικό κύπελλο. Οι συμμετέχοντες στέκονται στην καρέκλα και προσπαθούν να ρίξουν το νερό από τη φιάλη στο κύπελλο, το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί στο πάτωμα μπροστά τους. Πρέπει να κρατούν την πλάτη και τα πόδια ευθεία και να κρατούν τη φιάλη στο ύψος των ώμων. Το πρόσωπο που παίρνει περισσότερο νερό στο κύπελλο κερδίζει.

Πιάσε το νόμισμα
Γεμίστε ένα μεγάλο μπολ με νερό και ρίξτε σε κάποιο σαμπουάν για να δημιουργήσετε άφθονο αφρό! Βάλτε αρκετά νομίσματα για όλους εκτός από έναν από τους συμμετέχοντες στο κύπελλο. Όταν λέτε “Go”, οι συμμετέχοντες πρέπει όλοι να τρέξουν στο μπολ, να αρπάξουν ένα νόμισμα και να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Το πρόσωπο που καταλήγει χωρίς κέρμα είναι έξω. Συνεχίστε μέχρι να μείνει μόνο ένα άτομο, αφαιρώντας ένα ή περισσότερα νομίσματα από το μπολ πριν από κάθε γύρο.

Νερό μπαλόνι
Πάρτε πολλά μπαλόνια νερού και διαιρέστε τους παίκτες σε δύο ομάδες. Αντί μιας μπάλας, χρησιμοποιήστε ένα μπαλόνι νερού. Οι ομάδες πρέπει να περάσουν το μπαλόνι μεταξύ τους και να το βάλουν στην τοπ πλευρά των αντιπάλων τους και όχι στη δική τους. Η εκπληκτική διασκέδαση είναι εγγυημένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.